Ексклюзиви
понеділок, 19 травня 2008 12:01

Ім"я обранця Шарапова назве перед "Ролан Гарросом"

Ім"я обранця Шарапова назве перед "Ролан Гарросом"

25 травня стартує один з турнірів Великого шолома - "Ролан Гаррос". У центрі уваги знову опиниться блискуча російська тенісистка Марія Шарапова. Тим паче, що вона збирається розкрити своїм прихильникам один важливий любовний секрет.

Маші приписували романи з декількома спортсменами - то з американським тенісистом Енді Роддіком, то з сербським красенем Новаком Джоковічем. Але стосунки Шарапової з бойфрендами виявилися неміцними, і серце красуні до останнього часу так і залишалося вільним.

Інтригу навколо обранця Шарапова закрутила сама. В особистому блозs, розповідаючи про свій день народження, Маша зробила приписку, що за два тижні в її житті станеться щось дуже важливе. Прихильники зірки почали вигадувати припущення.

З відомих персон під "подозру" перш за все потрапив давній друг тенісистки - її тренер Майкл Джойс. Він частіше за інших згадується в листі Марії про день народження. Особливо детально Шарапова описує наміри Майкла після урочистого гуляння пройтися з друзями по вулиці голим. Маша, на щастя, утримала друга від легковажного вчинку. За вибір на користь Майкла говорить і сумісний відпочинок в Коста-Ріці.

Тенісистка пообіцяла назвати ім"я обранця перед "Ролан Гарросом". На недавній прес-конференції в Римі Шарапова заявила, що вона не відноситься до того типу дівчат, які при пошуку чоловіка орієнтуються на образ батька.

"Экспресс Газета"

Зараз ви читаєте новину «Ім"я обранця Шарапова назве перед "Ролан Гарросом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути