вівторок, 24 липня 2007 09:11

Ілсіньо приїде до Донецька в четвер

Футбольний агент Вагнер Рібейро повідомив, що його клієнт - правий захисник "Сан-Пауло" Ілсіньо, 21 рік, має три пропозиції продовження кар"єри. Найбільш конкретна виходить від донецького "Шахтаря". "Сан-Пауло" згоден продати 60 відсотків федеральних прав на футболіста за 11 мільйонів євро. Контракт Ілсіньо з "трибарвними" закінчується через три роки, повідомляє "Терикон".

Клуби практично домовилися про трансфер, але останнє слово залишається за гравцем. Перш ніж підписати контракт, він хотів би побувати в Донецьку, познайомитися з інфраструктурою клубу, оцінити, чи зможе він пристосуватися до українського футболу. В четвер Ілсіньо відправиться до Донецька і, найімовірніше, відвідає матч чемпіонату України "Шахтар" - "Зоря".

У послугах Ілсіньо зацікавлені "Челсі" і "Мілан". А захисник "россонері" Кафу вважає його своїм спадкоємцем і в клубі, і в збірній Бразилії.

Ілсіньо тільки минулого року почав виступати на найвищому бразильському рівні. Зігравши всього п"ять матчів за "Палмейрас" влітку 2006 він перейшов в "Сан-Пауло" і замінив Сісіньо, який пішов в мадридський "Реал". Але вже в другому сезоні був визнаний кращим правим лінійним чемпіонату Бразилії. Звернув увагу на себе тренера збірної Бразилії Дунги – в березні дебютував в головній команді країни в товариському матчі з Ганою.

Зараз ви читаєте новину «Ілсіньо приїде до Донецька в четвер ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути