Ексклюзиви
середа, 14 квітня 2010 12:06

Гравцям "Оболоні" обіцяна підвищена премія за перемогу над чемпіоном

Гравцям "Оболоні" обіцяна підвищена премія за перемогу над чемпіоном

У разі перемоги над "Динамо" в сьогоднішньому матчі ЧУ гравці "Оболоні" отримають підвищені премії. Про це повідомив віце-президент "пивоварів" Олександр Алімов:

"Є шість клубів, за перемоги над якими у нас передбачений підвищений коефіцієнт преміювання. Серед них - "Динамо", "Шахтар", "Дніпро", - говорить Алімов. - Якщо обіграють чемпіона, отримають у півтора рази більше, ніж за останню вікторію у грі з "Закарпаттям". Покладено винагороду і за нічию, але вже втричі менше переможного".

У понеділок ввечері коуч "Динамо" Валерій Газзаєв закрив підопічних на базі, в той же день "Оболонь" продала більшу частину квитків на стадіон, що вміщає 5000 чоловік. Останню тисячу "тикетів", за словами Алімова, пустять у продаж сьогодні о 15.00. "Усі охочі на трибуни явно не потраплять", - говорить віце-президент клубу.

"Зіграємо від душі, - обіцяє тренер" пивоварів ", екс-динамівець Сергій Ковалець. - У нас в команді розумні бійці. А результат ... Дізнаємося його на 95-й хвилині". На воротах "Оболоні" буде Товт. "Продавши нам Рибку," Динамо "прописало в контракті, що проти них він у цьому сезоні не зіграє", - уточнив Алімов.

Перед 25 туром фаворитом у боротьбі за пряму путівку в груповий турнір ЛЧ букмекери називають "Шахтар": вони дають 53% на те, що чемпіонами будуть гірники, і 47% - що динамівці.

За матеріалами Сегодня Спорт

Зараз ви читаєте новину «Гравцям "Оболоні" обіцяна підвищена премія за перемогу над чемпіоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути