четвер, 26 квітня 2018 21:02

Ігор Суркіс розповів про Павелка і трансфер Хачеріді

Ігор Суркіс розповів про Павелка і трансфер Хачеріді
Ігор Суркіс відповів на питання журналістів. Фото: ФК "Динамо"

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоменував заяву голови ФФУ Андрія Павелка щодо Григорія Суркіса, а також трансферну ситуацію в клубі.

"Що стосується інтерв'ю Павелка, то жодних коментарів від мене із цього приводу не буде, оскільки там немає ні слова правди. Тому давайте це залишимо за рамками. Я брехню не коментую. За кожну людину говорять його вчинки. Усе. Крапка.

Дуже коротко відповів на цей рахунок Артем Франков, коли він до мене звернувся. Він, до речі, все дуже правильно написав. Підписуюся під кожним його словом.

Селекція? Роботи нашої селекційній службі, звичайно, додалося. Але я хочу зробити особливий акцент на тому, що ми і надалі будемо надавати нашій молоді, нашим молодим талантам можливість проявляти себе. Тим більше, що кожен матч дає нам все більше підстав з перспективою дивитися в майбутнє. При цьому велика кількість наших футболістів запрошується до збірних різних вікових груп. Тому я вважаю, що ми знаходимося на правильному шляху.


По ситуації з Бойком, то, перш за все, сам Денис повинен виявити бажання залишитися в "Динамо" після закінчення терміну його оренди. Думаю, таке бажання у нього буде. З нашого ж боку буде зустрічне бажання продовжити з ним співпрацю, тому що Денис дійсно показує хороший рівень футболу, почав додавати (хоч і знаходився довгий час без ігрової практики). Одним словом, якщо наші бажання співпадуть, то ми будемо робити все можливе, щоб викупити трансфер Бойко у "Бешикташа". Тим більше, що мова йде про наш динамівському вихованця.Але точково посилювати команду ми, звичайно, будемо. Інакше у нас не буде виходити гідно виглядати в єврокубках. У цьому сезоні ми вийшли в плей-офф Ліги Європи, пройшли АЕК, але не зуміли пройти "Лаціо". Позначилася і коротка лава запасних, і травма Сидорчука, і дискваліфікація Гармаша. Нам якраз не вистачило гравця в середині поля, який зміг би ефективно протидіяти "Лаціо". Тому, природно, ми будемо підсилюватися. Нам необхідно це посилення. Тут все в руках наших селекціонерів і головного тренера.

Будь-який футболіст зараз на вагу золота. Але хто піде, а хто залишиться, стане зрозуміло тільки після закінчення сезону

Мораєс і Мбокані? Зараз було б некоректно говорити на цю тему, тому що сезон поки ще триває. Мораес пропускав останні матчі з тієї причини, що їздив на консультацію за кордон у зв'язку з травмою коліна. Чи є у нього зараз можливість виходити на поле, повинні сказати наші клубні лікарі.

Будь-який футболіст зараз на вагу золота. Але хто піде, а хто залишиться, стане зрозуміло тільки після закінчення сезону.

Ігор Суркіс окремо дав оцінку ситуації з Хачеріді, який був відсторонений від першої команди.

"Так, ми з Женею розмовляли у мене в кабінеті і обговорили всі моменти в цій ситуації. Але тут все питання - до самого Хачеріді і головному тренеру. Я ніколи не втручаюся, якщо не маю на це ніякого права.

Зараз Хачеріді тренується індивідуально, а чи залишить він команду, мені говорити складно. Я з великою повагою ставлюся до цього футболіста, який віддав "Динамо" дуже багато років. Різні у нього були періоди кар'єри - і прості, і складні, але я з ним разом пройшов весь цей шлях, від його становлення як людини до дорослого чоловіка, який вже виховує своїх дітей. У мене з ним чесні, прозорі відносини. Не знаю, який шлях обере Женя, але я його підтримаю в будь-якому випадку. Якщо він знайде собі команду, яка буде йому до душі, і в якій він зможе отримувати задоволення від футболу у віці 31 року, то я йому будуть тільки аплодувати. Хто знає, може, в майбутньому в Хачеріді знову буде зацікавлена ​​збірна України", - передає слова президента "Динамо" dynamo.kiev.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Павелко випадково зайшов до церкви з Кубком чемпіонів"

Григорій Суркіс так відреагував на незапрошення від ФФУ на передачу кубків Ліги чемпіонів Києві: "У мене таке враження, що у пана Павелка до отримання цього фіналу мають відношення навіть його прибиральниці, а пан Суркіс, на жаль, не має можливості бути запрошеним на таку подію, яке організовує ФФУ. Не важливо, люблять мене чи ні, але є якийсь принцип корпоративної етики".

Зараз ви читаєте новину «Ігор Суркіс розповів про Павелка і трансфер Хачеріді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути