четвер, 05 квітня 2012 17:32

Ігор Суркіс не платить за оренду "Олімпійського"

Ігор Суркіс не платить за оренду "Олімпійського"
У "Динамо" с "Олімпійським" партнерські стосунки. Фото: dynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" не платить за оренду НСК "Олімпійського", на якому команда проводить матчі чемпіонату України, а з наступного сезону ще й гратиме в єврокубках. Про це заявив президент клубу Ігор Суркіс, повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на "Спорт день за днем".

"Ми не платимо за оренду - у нас з "Олімпійським" партнерські стосунки. Ми ділимо прибуток від продажу квитків 50 на 50 - це в національному чемпіонаті. В єврокубках будемо ділити в пропорції 75 на 25 на користь "Динамо". Всі організаційні витрати ми несемо навпіл.

Я усвідомлюю, що "Олімпійський" - це державний об'єкт, на утримання якого потрібні чималі гроші. І це не тільки футбольний стадіон - там можуть проходити і відповідальні міжнародні старти, скажімо, з легкої атлетики. Тому весь прибуток від продажу фастфудів і так далі йде до казни "Олімпійського", - сказав Суркіс.

Президент клубу також зазначив, що влаштує, якщо на матчі з командами з нижньої частини турнірної таблиці буде збиратися по 30-40 тисяч вболівальників.

"Я ж пам'ятаю, як ходили кияни на "Динамо" в 1980-х. На матчі "Динамо" - "Спартак" - 100 тисяч глядачів. Потім команда Валерія Лобановського приймає, умовно кажучи, "Пахтакор", і на поєдинку присутні 35 тисяч уболівальників. Тобто і зараз, і 25 років тому вболівальнику в першу чергу цікаві топові матчі", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Суркіс не платить за оренду "Олімпійського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути