субота, 23 липня 2011 18:40

Ідейє хоче забивати за "Динамо" у кожному матчі

Ідейє хоче забивати за "Динамо" у кожному матчі

Нігерійський новачок "Динамо" Браун Ідейє знову забив два м'ячі за команду. Сталося це у матчі третього туру прем'єр-ліги проти столичної "Оболоні". Минулого тижня форвард "Динамо" засмутив "Олександрію". Також двічі. Нагадаємо, що матч проти "пивоварів" став для Ідейє другим за киян і першим повноцінним у новій команді.

"Для мене немає різниці виходити у стартовому складі чи на заміну. У будь-якому випадку потрібно підсилювати гру й допомагати команді, - каже нігерійський легіонер киян після матчу. - У чому секрет моєї результативності? Тільки Бог.

Я провів лише два матчі, тому поки не можу сказати, що в мене вже з'явилося взаємопорозуміння з усіма. Але це питання часу. Я поважаю хлопців, а це найважливіше у футболі. Мені треба продовжувати важко працювати й намагатися забивати в кожній грі. Саме такий мій обов'язок у команді. У мене вірять. А я у свою чергу вірю, що можу робити більше, ніж зараз."

Перший гол у ворота "Оболоні" Ідейе відсвяткував дуже яскраво — виконав кульбіт, а потім влаштував танці із земляком Лукманом Аруною.

"Я готувався. Мене вже кілька разів запитували, як я відзначатиму свої забиті голи. Ось моя відповідь.

Другий м'яч я відзначав не так бурхливо. Я був настільки радий його забити, що навіть не знав, куди бігти і що робити. Я дуже радий, що вдається забивати у кожному матчі за "Динамо". Якщо я працюватиму, то думаю, що зможу забивати так часто і надалі. Можливо, з часом ми святкуватимемо забиті голи всією командою. Поки хлопцям буде непросто зрозуміти, як я відзначаю забиті м'ячі. Коли мене переповнюють емоції я можу робити божевільні речі."

Форвард поділився першими враженнями від чемпіонату.

"Рівень української прем'єр-ліги хороший, але не такий як скажімо у Франції чи Швейцарії. З часом чемпіонат виросте до рівня провідних ліг Європи."

Також Ідейє розповів про свої успіхи у вивченні російської мови.

"Поки можу сказати тільки "да" і "спасибо".

Задовго до матчу над стадіоном імені Валерія Лобановського з'явилася веселка. Пізніше погода ще потішила футболістів і вболівальників дощем, громом і блискавкою.

"Божевільна погода, але головне, що ми виграли".

Крім Ідейє у ворота "Оболоні" забивали Хачеріді та Гусєв. Матч закінчився перемогою "Динамо" - 4:0.

Зараз ви читаєте новину «Ідейє хоче забивати за "Динамо" у кожному матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути