пʼятниця, 09 грудня 2011 16:24

Ібрагімович переїде жити в Конча-Заспу

Ібрагімович переїде жити в Конча-Заспу

Збірна Швеції, яка проведе 3 групові матчі Євро-2012 у Києві, під час чемпіонату буде мешкати у готелі "Платінум" у Конча-Заспі. Про це Інформаційному центру "Україна-2012" повідомив директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.

"Тепер збірні мають можливість аргументовано зробити свій вибір тренувальних центрів, проте пощастить лише тим, хто це зробить оперативно, адже тренувальні центри буде зарезервовано за збірними, які першими підтвердять попереднє бронювання.

Відповідно, повільнішим командам доведеться обирати з тих варіантів, які не будуть затребуваними. Остаточну дислокацію команд дізнаємося наприкінці грудня після вивчення всіх підтверджень бронювань", - зазначив Маркіян Лубківський.

Відзначимо, 9 грудня французька збірна повідомила УЄФА про своє остаточне рішення базуватися в одному з найкращих тренувальних центрів Євро-2012 – домашній базі донецького ФК "Шахтар" - "Кірша".

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімович переїде жити в Конча-Заспу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути