Ексклюзиви
вівторок, 12 лютого 2008 12:25

Ібрагімов приготував блюдо під назвою "Печінка Кличка"

Слідом за своїм менеджером Борисом Грінбергом Султан Ібрагімов вирішив "пожартувати" з приводу майбутнього бою з Володимиром Кличком.

Беручи участь в кулінарній програмі, де йому потрібно було приготувати оригінальне блюдо, володар чемпіонського поясу WBO створив "кулінарний шедевр", який назвав "Печінка Кличка".

Як тільки блюдо було готовим, Ібрагімов перервав розмову з ведучою, запропонувавши їй скуштувати його. "Дуже ніжна", - сказала та, відкусивши шматочок.

"Це печінка Кличка - гордо заявив Султан,  - сподіваюся, що Володимиру смак своєї печінки сподобається. Принаймні, на рингу він її точно спробує. На передачі я тільки тренувався", - сказав російський спортсмен.

Брати Клички вже не вперше стають об"єктами "гастрономічних" жартів - якось їм вже засмажували курча по-київськи.

Нагадаємо, що об"єднавчий поєдинок Кличко - Ібрагімов стане першим з часів бою Леннокса Льюіса з Евандером Холіфілдом в березні 1999. Зустріч, на кону якої стоятимуть чемпіонські титули WBO і IBF, відбудеться 23 лютого в Нью-Йорку на знаменитій спортивній арені Медісон Сквер Гарден.

24 ua
Зараз ви читаєте новину «Ібрагімов приготував блюдо під назвою "Печінка Кличка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути