понеділок, 20 грудня 2010 16:18

Худзіком цікавляться у Польщі, "Карпати" поклали око на поляка

Худзіком цікавляться у Польщі, "Карпати" поклали око на поляка

Півзахисником київської "Оболоні" Павлом Худзіком цікавляться польські клуби, зокрема чемпіон країни польський "Лех". Виконавчий директор "Оболоні" Олексій Злотоябко цю інформацію не підтвердив. Але й не спростував.

"Був дзвінок до клубу від польського агента, який питав про трансферну ціну Павла Худзіка, – розповів Олексій Злотоябко. – Утім, офіційних звернень, як і щодо інших гравців нашої команди, не було… У нас у клубі силоміць ніхто нікого не тримає. Головне, щоб пропозиція влаштовувала і клуб, і гравця. Тоді й розглянемо питання".

Тим часом, польський хавбек "Металіста" Марцін Буркхардт найближчим часом має визначитися зі своїм майбутнім. "Ягеллонія" вже двічі орендувала "Бурого" у харків'ян, тому тепер їм треба або розлучитися з ним, або викупити на нього права.

"Металіст" хоче за 27-річного поляка 500 тисяч євро, але ще невідомо, чи зможе "Ягеллонія" дозволити собі таку покупку. У той же час інтерес до Буркхардта проявляють львівські "Карпати", повідомляє Wirtualna Polska.

За матеріалами Террикон, Високий замок

Зараз ви читаєте новину «Худзіком цікавляться у Польщі, "Карпати" поклали око на поляка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути