Ексклюзиви
пʼятниця, 10 вересня 2010 09:45

Худоб"як потрапив у сферу інтересів "Динамо"

Худоб"як потрапив у сферу інтересів "Динамо"
Півзахисник львівських "Карпат" Ігор Худоб"як два товариських матчі збірної України цілком може занести собі в актив.

У Лодзі проти поляків футболіст відіграв 25 хвилин, причому за цей час львів"янин встиг взяти участь у гольовий атаці. Саме його пас з центральної зони на вихід Федецького дозволив переправити м"яч Селезньову, який і зрівняв рахунок у тій грі.

У матчі з Чилі Калитвинцев довірив Худоб"яку місце в складі вже з перших хвилин. Йому в обов"язки поставили грати опорного півзахисника поруч з Тимощуком, при цьому зміщуючись при необхідності на лівий фланг.

"Було багато чорнової роботи, треба було постійно відбирати м"яч, оскільки чилійці технічні футболісти, - сказав Худоб"як в інтерв"ю SportArena.com.ua. - У принципі, я думаю, в нас це виходило, оскільки особливої гостроти біля наших воріт суперник не створив. Ми ж зіграли в атакуючий футбол і забили два голи. У "Карпатах", до речі, я виконую схожі функції, але в збірній більше був зосереджений все-таки на відборі м"яча. Сил витратили чимало, але все одно, мені здається, я б зміг відіграти і всі 90 хвилин матчу".

Гра Худоб"яка отримала схвальні відгуки і від самого Юрія Калитвинцева: "Він вийшов на поле, показав свої можливості. Я залишаюся при своїй думці, що в нього є потенціал".

До речі, як стало відомо, цей гравець звернув на себе увагу і селекційної служби "Динамо", яка тепер більш пильно стежитиме за Худоб"яком в іграх за "Карпати" у Лізі Європи:

"Мій контракт з львів"янами ще діє за схемою 2+2, - каже Ігор. - Звичайно, якби мені надійшла пропозиція від "Динамо", я б її прийняв. У нас в країні є дві команди, які вважаються еталоном - "Динамо" і "Шахтар". Але зараз я гравець "Карпат" і всі наші думки пов"язані з Лігою Європи. Ми будемо битися за вихід з групи".
Зараз ви читаєте новину «Худоб"як потрапив у сферу інтересів "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути