неділя, 03 жовтня 2010 10:58

Хуанде Рамос познайомився з "Дніпром"

Хуанде Рамос познайомився з "Дніпром"
У суботу, 2 жовтня, Хуанде Рамос був представлений у якості нового наставника "Дніпра".

Свій перший робочий день в якості головного тренера "Дніпра" Хуан де ла Крус Рамос Кано (повне ім"я іспанського фахівця) почав зі знайомства з гравцями.

О 10:00 у конференц-залі навчально-тренувальної бази іспанський наставник був представлений дніпропетровським футболістам. Спілкування було нетривалим.

"Я закликав гравців до співпраці, до спільної роботи. При цьому зробив акцент на тому, що не всі одразу вступають в роботу, тому що багато гравців викликані до збірних. Справжня робота розпочнеться після повернення футболістів", - повідомив новоспечений коуч "Дніпра" представникам ЗМІ.

Команду Рамос відпустив до середи, вірніше, тих вісім гравців основи, які залишилися в його розташуванні до 14 жовтня. До них він має намір додати вісім виконавців з резервної команди. У такому складі команда буде працювати найближчі два тижні.

Іспанський тренер повідомив, що в цей період він хотів би провести один спаринг з українською командою Прем"єр-ліги. Якщо така гра відбудеться, то вона швидге за все пройде в наступну суботу, 9 жовтня.
За матеріалами Korrespondent
Зараз ви читаєте новину «Хуанде Рамос познайомився з "Дніпром"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути