неділя, 28 липня 2013 16:01

"Хто хоче грати у прем'єр-лізі?" - "Волинь" шукає футболістів через оголошення

Луцька "Волинь" шукає нових гравців через оголошення на офіційному сайті. Новина під назвою "ФК "Волинь" запрошує футболістів на перегляд" з'явилася сьогодні о 12:40.

"Футбольний клуб "Волинь" запрошує футболістів з характером та амбіціями продовжити кар`єру у прем`єр-лізі. Ми запрошуємо вільних агентів, а також гравців, в яких не склалися стосунки з клубами і вони прагнуть реалізувати себе та доказати власну футбольну кваліфікацію.

Вік кандидатів – до 25 років.

Просимо усіх охочих грати у "Волині" надіслати на адресу клубу ([email protected]) свої резюме, у яких вказати статус, антропометричні дані, вік, короткий опис футбольної кар`єри. Довідки за телефоном: (099) 491-00-48.

Перегляд відбудеться з 29 липня по 1 серпня. Клуб бере на себе витрати із проживання та харчування в м. Луцьку," - йдеться у повідомленні.

Очевидно, клуб пішов на такий крок після вчорашньої поразки від запорізького "Металурга" з рахунком 0:3. Всі три м'ячі команда Віталія Кварцяного пропустила у першому таймі. З 30-ї хвилини лучани грали у меншості через вилучення Сергія Сімініна.

"Ми вже отримали багато дзвінків, - кажуть нам у "Волині", - Такого в Україні ніхто не практикував, тому люди телефонують і запитують, чи це не якийсь розіграш. Листи з резюме також приходять. Правда, я ще їх не бачив. Завтра покажемо Кварцяному всю інформацію, а він вже обере тих, кому їхати на перегляд".

Вболівальники "Волині" активно коментують оголошення. Більшість позитивно сприйняли ініціативу клубу. Дехто з користувачів пише, що вже надіслав резюме. Інші цікавляться чи є у клубі ще якісь вакансії.

Нагадаємо, нещодавно наставник і президент "Волині" Віталій Кварцяний презентував книгу спогадів "Футбол — це не тільки перемоги".

Зараз ви читаєте новину «"Хто хоче грати у прем'єр-лізі?" - "Волинь" шукає футболістів через оголошення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути