Ексклюзиви
понеділок, 11 липня 2011 00:51

"Хотілося розпочати сезон з перемоги" - Шевченко

"Хотілося розпочати сезон з перемоги" - Шевченко

Київське "Динамо" та харківський "Металіст" зіграли внічию у матчі першого туру української прем'єр-ліги — 1:1. Срібний та бронзовий призери минулого сезону обмінялися голами у першому таймі. Рахунок відкрили гості — м'яч провів Клейтон Шав'єр. За киян забив Андрій Шевченко.

"Команда добре грала, мала багато шансів забити, - каже Шева після матчу. - Але бувають такі дні... Хочеться подякувати вболівальникам, вони сьогодні заповнили весь стадіон. Я думаю, вони отримали задоволення від поєдинку. Була хороша гра. Хотілося розпочати сезон з перемоги. Але у футболі таке трапляється.

Я не думаю, що матч із "Шахтарем" забрав у нас багато сил. Це початок сезону. Команда 90 хвилин рухалася, грала в атакуючий та активний футбол, намагалася пресингувати. Я не бачив, щоб футболісти були стомленими.

Забивати м'ячі завжди приємно. Хотілося виграти".

Також Шевченко прокоментував рішення італійського захисника Фабіо Каннаваро про завершення кар'єри. Футболісти ніколи не грали за одну команду, але протистояли один одному в серії А та матчах за національні збірні.

"Це великий футболіст, великий захисник, володар Золотого м'яча і капітан збірної Італії, яка стала чемпіоном світу. Фабіо багато віддав футболу, грав у багатьох командах. Його запам'ятають, як одного з найкращих захисників світу."

У матчі другого туру "Динамо" відправиться у гості до новачка прем'єр-ліги "Олександрії".

Зараз ви читаєте новину «"Хотілося розпочати сезон з перемоги" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути