середа, 18 квітня 2012 11:14

Холіфілд відвідає "Донбас Арену"

Холіфілд відвідає "Донбас Арену"
Евандер Холіфілд вперше приїде в Україну. Фото: shakhtar.com

Абсолютний екс-чемпіон світу у важкій і суперважкій ваговій категорії Евандер Холіфілд підтвердив свою участь в "Вечорі чемпіонів", який відбудеться 29 квітня на "Донбас Арені".

- Великий боксер отримав спеціальне запрошення від нашої компанії ще в березні, - зазначив президент Union Boxing Promotion Юрій Рубан, - і тільки коли були узгоджені всі організаційні питання і отримано підтвердження від легенди світового боксу, ми з упевненістю можемо сказати, що до нас їде чемпіон.

Зазначимо, що це перший приїзд 49-річного Евандера Холіфілда в Україну.

Довідка

Евандер Холіфілд почав професійну боксерську кар'єру в листопаді 1984 року. У 1986 році він вперше завоював титул чемпіона світу за версією WBA у важкій вазі в пятнадцатіраундовом поєдинку проти Мухаммеда Каві. У 1988 році став абсолютним чемпіоном за версіями WBA, WBC і IBF, перемігши технічним нокаутом Карлоса Де Леона. В активі Евандера перемоги над такими іменитими боксерами, як Джеймс Дуглас, Джордж Форман, Лари Холмс, двічі над Майком Тайсоном, а дві зустрічі з Ленноксом Льюїсом в 1999 році принесли Холіфілду одна поразка і одну нічию.

Всього ж за 28 років професійної кар'єри Евандер Холіфілд провів 57 поєдинків, в яких здобув 44 перемоги, дві зустрічі закінчилися внічию. Сьогодні Холіфілд залишається чинним професійним боксером, останній поєдинок провів у травні минулого року в Данії, перемігши технічним нокаутом в 10-му раунді Брайана Нельсона. Є єдиним в історії 4-разовим чемпіоном світу у важкій вазі.

Зараз ви читаєте новину «Холіфілд відвідає "Донбас Арену"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути