понеділок, 12 жовтня 2009 11:07

Хокеїсту зламали ногу шайбою

Хокеїсту зламали ногу шайбою

Хокеїст збірної Швеції, олімпійський чемпіон 2006 року Даніель Седін зламав ногу. Форвард, який виступає за клуб НХЛ "Ванкувер Кенакс", отримав травму в матчі з "Даллас Старс". Партнер Седіна по команді Алекс Елдер шайбою потрапив шведові в ліву ногу. Залишок матчу Седін провів із зламаною ногою. Про це повідомляє AFP.

29-річний форвард пропустить через травму до півтори місяця. Даніель Седін разом зі своїм братом-близнюком Хенріком грає за "Ванкувер" дев"ять років, і до цього жодного разу не пропускав більше семи матчів за сезон.

Основний і додатковий час матчу "Ванкувер" - "Даллас" завершився внічию 3:3, а по буллітам перемогла канадська команда. "Ванкувер" з двома перемогами в п"яти матчах займає 14-е, передостаннє, місце в Західній конференції.

Даніель Седін регулярно виступає за національну команду. На чемпіонатах світу 1999 і 2001 року форвард у складі збірної Швеції завоював бронзові нагороди, а в 2006 році на Олімпіаді в Туріні виграв золото.

У чотирьох матчах чемпіонату НХЛ сезону-2009/10 Даніель Седін зробив чотири гольові передачі. У сезоні-2008/09 Седін закинув 31 шайбу і набрав 82 очки.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Хокеїсту зламали ногу шайбою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути