пʼятниця, 09 вересня 2011 09:55

Хокеїста Олександра Галімова ввели у штучну кому

Хокеїста Олександра Галімова ввели у штучну кому

Керівник опікового відділення Інституту ім.Вішневского Андрій Алєксєєв заявив, що вижив в авіакатастрофі гравець ХК "Локомотив" Олександр Галімов переведений на штучну систему життєзабезпечення.

Керівник опікового відділення Інституту ім.Вішневского підтвердив, що після катастрофи з Олександром Галімовим можна було розмовляти: "Він не був без свідомості. З ним можна було навіть спілкуватися. Його батько вчора зміг поспілкуватися з сином, і зараз він приїхав разом з ним", - сказав Алєксєєв, який супроводжував Галімова з Ярославля.

Лікар підкреслив, що тактика лікування традиційна, а через опіків спортсмена ввели у штучну кому: "Зараз він знаходиться в медикаментозному сні і на штучній вентиляції легень", - зазначив він.

Нагадаємо, 7 вересня хокейний клуб "Локомотив" летів на матч до Мінська з місцевими "Динамо". Літак Як-42, на якому летіла команда, розбився в Ярославській області при зльоті поблизу аеропорту Туношна. Загинули 43 з 45 знаходилися на борту осіб. Серед загиблих - троє українських хокеїстів. В авіакатастрофі вижили бортпровідник і хокеїст Олександр Галімов.

Зараз ви читаєте новину «Хокеїста Олександра Галімова ввели у штучну кому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути