четвер, 24 березня 2011 15:01

"Хочу попрацювати ще 2-3 роки, але за кордоном" - Ліппі

"Хочу попрацювати ще 2-3 роки, але за кордоном" - Ліппі

Екс-наставник збірної Італії Марчелло Ліппі оголосив про своє повернення до тренерської діяльності. При цьому він зазначив, що не буде працювати на батьківщині.

Нагадаємо, в 2006 році під його керівництвом "Скуадра адзурра" виграла Чемпіонат світу в Німеччині, однак на торішньому Мундіалі в ПАР його підопічні закінчили виступ вже після групової стадії.

З тих пір фахівець сидить без роботи. Однак тепер Ліппі привселюдно оголосив про свій намір повернутися до тренерської діяльності.

"Я повернуся, якщо складеться ситуація, що мені підходить", - сказав 62-річний фахівець, якого останнім часом ЗМІ активно сватали в збірну Україну.

При цьому Ліппі зазначив, що не має наміру очолювати клуби Серії А.

"Я хочу попрацювати ще 2-3 роки, але не в Італії, а за кордоном, - сказав він, спростувавши чутки про повернення в туринський "Ювентус". - В останні роки кожен раз коли у команди були проблеми, спливало моє ім'я. Контакти були, але кілька років тому. Я не повернуся до Італії".

Нагадаємо, раніше Ліппі, який також нібито міг очолити українську національну команду, також повідомив, що йому не надходило пропозицій стати тренером збірної України.

Зараз ви читаєте новину «"Хочу попрацювати ще 2-3 роки, але за кордоном" - Ліппі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути