пʼятниця, 20 березня 2009 13:23

"Хочу битися з Валуєвим, а не з Маскаєвим" - Віталій Кличко

"Хочу битися з Валуєвим, а не з Маскаєвим" - Віталій Кличко
Чемпіон світу за версією WBC у суперважкій вазі українець Віталій Кличко розповів про свій двобій проти Хуана Карлоса Гомеса та можливий бій проти росіянина Олега Маскаєва, який отримав статус обов"язкового претендента на титул Кличка через суд.

Про двобій з Гомесом: "Якщо мене зараз запитати: які шанси в цьому бою? Я відповім: 50 на 50. Це важка вага і кожен удар може все вирішити... Єдине, що відчувається тиск - від Кличка чекають тільки перемоги. Хочу звернутися до прихильників: не потрібно чекати супербою! Цей поєдинок цілком може тривати усі 12 раундів. Гомес дуже хороший спортсмен, і може не статися нічого особливого. Бій може бути навіть рівним".

Про Маскаєва: "Маскаєв програв Пітеру чемпіонський пояс. Зараз команді Олега зустріч зі мною цікава тільки з фінансового боку. Грубо кажучи, їм потрібні гроші.

А що цікавіше росіянам та українцям - бій з Маскаєвим або Валуєвим? Здається, з Валуєвим у сто разів цікавіше. А листи Маскаєва та всі останні його потуги - на користь бідних.

Маскаєв говорить, що виграв це право в суді? Вже виграв?! Є безліч підводних каменів... WBC боїться судових витрат після тієї історії з Рокіджані, коли організацію зобов"язали виплатити 30 мільйонів доларів. В Америці судитися - справа популярна. Загалом, WBC злякався Маскаєва. Хоча як на мене, і не тільки, це право на чемпіонський бій - абсурдне. Його я оскаржу в Спортивному арбітражному суді в Лозанні. Поки рішення суду немає - більше коментувати нічого не буду", - цитує Кличка Livesport.ru.

Livesport.ru, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Хочу битися з Валуєвим, а не з Маскаєвим" - Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути