вівторок, 26 листопада 2013 16:28

"Хочеться, щоб щастя трохи повернулося до нас обличчям" - Луческу

"Хочеться, щоб щастя трохи повернулося до нас обличчям" - Луческу
Фото: shakhtar.com

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу хотів би, щоб в майбутньому матчі Ліги Чемпіонів проти "Реал Сосьєдаду" удача повернулася до його команди обличчам.

"Усі матчі Ліги чемпіонів дуже складні, тому важко говорити, хто лідер, а хто аутсайдер. Ми дуже добре почали турнір - виграли в них на виїзді. Напевно, і"Реал Сосьєдад" не очікував від нас такої гри. Але після цього вони прийшли в себе, провели добре два наступних поєдинки - і в Леверкузені, і в Манчестері. Мінімально поступилися, але з великою часткою везіння з боку леверкузенців. В цій Лізі чемпіонів - за винятком, напевно, матчу в Леверкузені - ми дуже добре зіграли з усіма нашими суперниками, мали перевагу. На жаль, поки кульгає реалізація - це наша проблема", - сказав тренер.

"Хотілося б, щоб завтра ми провели поєдинок як мінімум на тому ж рівні, що вдома з "МЮ" і "Байєром" , але щоб щастя трохи повернулося до нас обличчям. Будемо сподіватися, що ніхто більше не стане впливати на остаточний результат і всі будуть вирішувати тільки команди на футбольному полі. Не хотілося б все спочатку починати. Футболісти інтегруються в нашу гру. Новачки діють все краще і краще. Гра стає схожою на торішню. Для нас дуже важливо в кожному нашому матчі показувати, що ми кращі за нашого суперника. Для майбутнього наших футболістів такий момент дуже важливий", - додав Луческу.

Вихід з групи, за його словами, залежить від багатьох факторів.

"Тут і реалізація тих моментів, які ми створюємо, але, на жаль, не завжди забиваємо. Ну а найважливіше - щоб наші гравці показували той футбол, який має велике майбутнє. У нас в складі - в середній і атакуючій лініях - напевно, наймолодші футболісти в цій Лізі чемпіонів. Голи, на жаль, не забиваються за рахунок одного тільки таланту. Вони забиваються найчастіше за рахунок великого досвіду, якого, на жаль, немає у наших футболістів. Я вірю в нашу гру, наших футболістів. Вірю в підтримку наших глядачів завтра. Але обіцяю, що гра буде дуже складною. Спробуємо все зробити для того, щоб добитися позитивного результату", - зазначив Луческу.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Реал Сосьєдад" відбудеться 27 листопада в 21:45. Трансляція на ТРК "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Хочеться, щоб щастя трохи повернулося до нас обличчям" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути