середа, 06 листопада 2013 12:37

Футболісти "Байєра" обіймалися після нулів у Донецьку
17

Фото: ФОТО: Reuters

Донецький "Шахтар" у матчі четвертого туру групового турніру розіграшу Ліги чемпіонів 2013/2014 зіграв внічию з леверкузенським "Байєром" - 0:0.

Команда Мірчі Луческу потужно розпочала матч, і вже на 8-й хвилині, скориставшись обрізкою суперників у центрі поля, провела небезпечну атаку. М'яч було швидко адресовано на Срну, який вдалою передачею знайшов у штрафному майданчику Феррейру. Аргентинець добре пробив у дотик, але після рикошету воротар зловив м'яч. Ще за чотири хвилини Ракицький виконав діагональ на Срну. Даріо вирізав пас до штрафного на Феррейру, удар якого в ефектному стрибку відбив голкіпер "Байєра".

Загалом, капітан "Шахтаря" був найактивнішим на полі у складі "гірників" у першому таймі. Саме його флангова подача на 32-й хвилині ледве не стала гольовою: м'яч несподівано потрапив у дальню стійку. Трохи згодом Ракицький виграв підбір на вході до штрафного майданчика, але з його ударом з 11-ти метрів впорався Лено.

Одразу після перерви донецький клуб відновив шквал атак на ворота "Байєра". Бернард заробив штрафний у 23-х метрах від воріт Лено, Срна виконав удар над стінкою від газону, але воротар гостей врятував свою команду від неприємностей.

Ближче до середини другої половини зустрічі "Байєр" декілька разів вдало огризнувся. Найбільш небезпечно пробивав на 72-й хвилині Джан з-за меж штрафного майданчику, але П'ятов продемонстрував дива реакції.

У підсумку, команди так і не виявили переможця у цій зустрічі, не забивши голів на "Донбас-Арені" - 0:0.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Байєра" обіймалися після нулів у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути