Ексклюзиви
неділя, 14 вересня 2008 15:02

ХК "Сокіл" продовжує підкорювати російську "вишку"

Київський "Сокіл" сьогодні здобув другу перемогу у чемпіонаті Росії з хокею. Українці знову перемогли у гостях ХК ВМФ з Санкт-Перербургу.

"Соколята", як і в першому матчі, невдало розпочали перший період і пропустили дві шайби у меншості. У другому періоді киянам вдалося рахунок зрівняти. На 25-ій хвилині Роману Малову вдалося скоротити відставання, а на 34-ій хвилині після кидка Юрія Наваренка рахунок став рівним.

І як у вчорашньому матчі, так і сьогодні "Сокіл" вдало провів кінцівку. Українці у третьому періоді тричі відзначалися у воротах пітерців, тоді як господарі закинули лише одну.

ХК ВМФ - "Сокіл" 3:5 (2:0, 0:2, 1:3)

Голи: 1:0 - Ворошилов (Пахомов, Незнамов) (більш), 2:0 - Сопін (Смірнов, Щербина) (більш), 2:1 - Малов (Люткевич, Яковенко) (більш), 2:2 - Наваренко (Гунько, Благой), 2:3 - Аверкін (Литвиненко, Благой), 3:3 - Смірнов (Сопін, Щербина), 3:4 - Аверкін (Литвиненко, Благой), 3:5 - Сальников (Люткевич, Карпенко).

"Чемпіон"
Зараз ви читаєте новину «ХК "Сокіл" продовжує підкорювати російську "вишку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути