вівторок, 18 вересня 2012 08:57

ХК "Донбас" вдруге програв домашню зустріч в КХЛ

ХК "Донбас" вдруге програв домашню зустріч в КХЛ
ХК "Донбас" програв "Металургу" у серії буллітів ФОТО: hcdonbass.com

У понеділок, 17 вересня, ХК "Донбас" на домашній арені знову поступився суперникові в серії післяматчевих буллітів.

Підопічні Юліуса Шуплера поступилися новокузнецькому "Металургу" в серії післяматчевих кидків.

Перша ж атака гостей завершилася взяттям воріт. Лазарєву дали без перешкод увійти в зону, вийти на ударну позицію і точно кинути. Відігратися донеччани могли достатньо швидко, але шайба вперто не йшла у ворота "Металурга". Не допоміг навіть булліт, який невдало виконав Євген Дадонов.

"Донбас" вирівняв становище ще в першому періоді - потужний кидок від синьої лінії вдався Бартулісу. Однак всі труднощі в житті донеччан були ще попереду. Помилки в обороні нікуди не зникли, і гості ними скористалися у другій 20-хвилинці, двічі вражаючи ворота Ерсберга. Швед в цих епізодах навряд чи міг виручити свою команду. Добре, що Недорост досить швидко одну шайбу відіграв. Погано - що після цього "Донбас" послідовно втратив двох захисників - Бартуліса і Піларжа, які отримали по 5+20 і, відповідно, залишили свою команду на 10 хвилин грати в меншості.

Господарі відбилися і зберегли сили на те, щоб відігратися. Туппурайнен підстеріг помилку гостей в середній зоні, взяв на себе ініціативу і переграв голкіпера "Металурга". До речі, це третій гол фінського форварда з початку сезону, і за цим показником він є кращим бомбардиром "Донбасу".

Наступний матч "Донбас" проведе в середу, 19 вересня, в Донецьку проти хабаровського "Амура".

Чемпіонат КХЛ

"Донбас" (Донецьк) - "Металург" (Новокузнецьк) - 3:4 ПБ (1:1, 1:2, 1:0, 0:0, 0:1)

Шайби: Лазарєв, 00:49 (0:1). Бартуліс (Бєлухін), 14:12 (1:1). Виглазов (Логінов, Ісламов), 26:27 (1:2). Робітайл (Куклєв, Бумагін), 31:32-біл. (1:3). Недорост (Вілсон), 36:58 (2:3). Туппурайнен, 52:22 (3:3). Переможний буліт: Робітайл (3:4).

"Донбас": Ерсберг. Пуйстола-Подхрадскі, Туппурайнен-Віртанен-Кііскінен. Обшут-Вілсон, Кашпар-Недорост-Дадонов. Бартуліс-Піларж, Кочетков-Бєлухін-Петтерссон. Сільницький-Терещенко, Соловйов-Варламов-Матоушек.

Зараз ви читаєте новину «ХК "Донбас" вдруге програв домашню зустріч в КХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути