неділя, 09 вересня 2012 11:44

ХК "Донбас" зазнав першої поразки в КХЛ

ХК "Донбас" зазнав першої поразки в КХЛ
"Донбас" поступився ЦСКА - 3:5 ФОТО: hcdonbass.com

"Донбас" не зміг продовжити свою переможну серію на старті свого дебютного сезону в Континентальній хокейній лізі.

Рахунок у цьому матчі відкрив "Донбас". На 16-й хвилині Кііскінен, їдучи за ворота, віддав шайбу за спину на ближню штангу, звідки точно кинув Туппурайнен - 1:0. ЦСКА сходу додав у швидкості, що дало москвичам відчутну перевагу - наприкінці першого періоду, навіть граючи в рівних складах, господарі надовго замкнули донеччан в їх зоні.

Що таке агресивні дії в атаці, ЦСКА продемонстрував вже у другому періоді. Так що, немає нічого дивного в тому, що підопічні Валерія Брагіна не тільки відігралися, а й вийшли вперед - булліт реалізував капітан ЦСКА Широков. "Донбас" не здався, хоча гол Дадонова можна віднести до розряду курйозних. Напевне, Станя й сам не зрозумів, як шайба прошмигнула в його ворота після кидка з гострого кута - 2:2.

Ще десять хвилин третього періоду "Донбас" продовжував гнути свою лінію. І навіть гол Мяенпя не дуже засмутив. Тим більше, що вже через кілька хвилин Недорост втретє відновив рівновагу - 3:3. І ось тут можна поскаржитися на мінливість фортуни.

Гості цілком могли вийти вперед, після того як Подхрадскі, майстерно витримавши паузу і об'їхавши захисника, влучив шайбою в поперечину воріт Стані. І тут же втік у контратаку Олександр Радулов, який знову вивів ЦСКА вперед. Як виявилося, ця шайба і стала переломною, а п'ятий гол Кваші підвів риску в цьому цікавому протистоянні - ЦСКА виявився сильнішим.

Свій наступний матч "Донбас" проведе у понеділок, 10 вересня, в Празі проти чеського "Лева".

Чемпіонат КХЛ

ЦСКА (Москва) - "Донбас" - 5:3 (0:1, 2:1, 3:1)

Шайби: 0:1. Туппурайнен (Кііскінен, Вілсон) - 16:00, 1:1. Кугришев (Гусєв) - 23:44, 2:1. Широков - 34:18-ШБ, 2:2. Дадонов (Бартуліс) - 36:03, 3:2. Мяенпяя (Радулов, Гуськов) - 45:03-біл., 3:3. Недорост - 47:02, 4:3. Радулов - 49:30, 5:3. Кваша - 52:02

"Донбас": Ерсберг. Пуйстола-Вілсон, Туппурайнен-Віртанен-Кііскінен, Обшут-Подхрадскі, Петтерссон-Недорост-Кашпар, Піларж-Бартуліс, Квітченко-Бєлухін-Дадонов, Сільницький-Шалімов, Матоушек-Варламов-Соловйов.

Зараз ви читаєте новину «ХК "Донбас" зазнав першої поразки в КХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути