Ексклюзиви
четвер, 15 березня 2007 16:00

Хітцфельд продовжив контракт з "Баварією"

 

Наставник "Баварії" Отмар Хітцфельд, 58 років, продовжив контракт з клубом до літа 2008 року, інформує Євроспорт.

Його угода з чемпіоном Німеччини закінчувалася вже цього літа. Але після того, як Хітцфельд знов став біля керма мюнхенського клубу і зумів змінити його положення в бундеслізі та пробитися в чвертьфінал Ліги чемпіонів, здолавши мадридський "Реал", керівництво клубу прийняло рішення продовжити контракт з легендарним фахівцем.

Нагадаємо, що "Генерал" прийняв мюнхенську команду в лютому, коли клуб відправив у відставку Фелікса Магата. Хітцфельд заявляв, що його повернення до тренерської діяльності носить тимчасовий характер. За його словами, після закінчення поточного сезону він покине "Баварію". Проте керівництву клубу вдалося переконати його змінити першопочаткове рішення.

- Протягом останніх тижнів Оттмар Хітцфельд переконав нас в своїй високій компетенції. Ми досягли усної домовленості щодо продовження його контракту ще на один сезон. Пізніше керівництво зустрінеться з Хітцфельдом і обговорить деталі та терміни угоди, - сказав генеральний менеджер "Баварії" Улі Хеннесс.

Зараз ви читаєте новину «Хітцфельд продовжив контракт з "Баварією" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути