середа, 16 листопада 2011 15:04

Хіддінка офіційно попросили зі збірної Туреччини

Хіддінка офіційно попросили зі збірної Туреччини

Гуус Хіддінк пішов у відставку з поста головного тренера збірної Туреччини з футболу. Контракт голландського фахівця з Федерацією футболу Туреччини (TFF) розірваний за взаємною згодою сторін, повідомляє офіційний сайт цієї організації. Хіддінк пішов у відставку після поразки турецької команди в стикових матчах з Хорватією за вихід на чемпіонат Європи 2012 року.

Турки програли хорватам у першому матчі на своєму полі з рахунком 0:3. Гра у відповідь пройшла 15 листопада і закінчилася внічию (0:0). За сумою двох зустрічей Туреччина зазнала поразки і не потрапила на Євро-2012. Після матчу-відповіді Хіддінк не полетів разом з гравцями в Стамбул, а відправився в Амстердам.

Як пише голландське видання De Telegraaf, агент Хіддінка Кіс ван Ньювенхейзен домовився з TFF, що вона буде платити тренеру зарплату до 1 серпня 2012 року, тобто до закінчення дії расторгнутого контракту.

Після повторної гри з хорватами Хіддінк сказав, що він поки не визначився з подальшими планами і додав, що йому подобалося працювати в Англії в 2009 році, коли він очолював лондонський "Челсі". Деякі британські ЗМІ написали, що голландець може повернутися в цей клуб. Раніше Хіддінк також називався в числі кандидатів на пост головного тренера махачкалінського "Анжі".

Зараз ви читаєте новину «Хіддінка офіційно попросили зі збірної Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути