Ексклюзиви
пʼятниця, 17 лютого 2012 12:54

Хіддінк очолив "Анжі" за 10 мільйонів євро на рік - ЗМІ

Хіддінк очолив "Анжі" за 10 мільйонів євро на рік - ЗМІ

Колишній головний тренер збірної Росії з футболу Гуус Хіддінк очолив махачкалинський "Анжі". Хіддінк підписав контракт на півтора року. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com. Офіційно про призначення Хіддінка наставником команди буде оголошено протягом 24 годин. Голландець приєднається до "Анжі" на тренувальному зборі в Туреччині.

Раніше повідомлялося, що Хіддінк прилетів на переговори з "Анжі" у Москву. 15 лютого британська газета The Daily Telegraph написала, що махачкалинський клуб запропонував тренеру зарплату 10 мільйонів євро на рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Анжі" офіційно відправив у відставку головного тренера

Як пише голландське видання Voetbal International, помічниками Хіддінка в "Анжі" будуть колишній тренер голландських "Утрехта" Тон дю Шатіньє і Желько Петрович, який раніше працював в Японії. Чи залишаться в "Анжі" нинішні члени тренерського штабу, не уточнюється. В даний час командою керує виконуючий обов'язки головного тренера Андрій Гордєєв.

Пост головного тренера "Анжі" став вакантним 13 лютого, коли у відставку пішов Юрій Красножан, призначений в грудні. Він не встиг провести з командою жодного офіційного матчу. Красножан пояснив свою відставку "розбіжністю в основних принципах управління колективом", а ЗМІ писали, що тренер звільнився через конфлікт з камерунським форвардом "Анжі" Самуелем Ето'О та іншими іноземними футболістами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівництво "Анжі" звільнило гендиректора, на черзі - головний тренер

Останнім місцем роботи Хіддінка була збірна Туреччини, яку він залишив у листопаді 2011 року після невдачі команди у відбірному турнірі чемпіонату Європи 2012 року. Збірну Росії Хіддінк очолював з 2006 по 2010 роки і виграв з нею бронзу Євро-2008.

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк очолив "Анжі" за 10 мільйонів євро на рік - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути