вівторок, 17 червня 2008 14:36

Хіддінк не впевнений, що Аршавін зіграє проти шведів

На сьогоднішній передматчевій прес-конференції головний тренер збірної Росії Гус Хіддінк відповів на питання про можливу участь в матчі з Швецією Андрія Аршавіна, який пропустив дві попередні зустрічі Євро-2008 через дискваліфікацію.

- Безумовно, Андрій може зіграти з шведами. Хоча у нього відсутній ігровий ритм. Останній матч він провів проти Литви, а до цього грав за "Зеніт". Аршавін не дуже готовий, але, можливо, він вийде в складі. Я поки не знаю", - передає слова Хіддінка "Чемпіонат.ру".

Тренерський штаб встав перед важким вибором того гравця, кого повинен замінити Аршавін. Крім того, існують побоювання з приводу того, чи зможе він відіграти всі 90 хвилин на потрібному рівні. Розстановка гравців на полі швидше за все буде та ж, що і в перших двох матчах - 4-5-1. Не дивлячись на повідомлення про травми гравців російської збірної, всі готові до гри з шведами, вимушених замін не передбачається.

Команди Росії та Швеції зіграють свій матч в середу, 18 червня.

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк не впевнений, що Аршавін зіграє проти шведів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути