Ексклюзиви
неділя, 25 січня 2009 11:16

Хіддінк назвав Роналду гламурним, а Джеррарда найкращим

"Роналду - симпатичний футболіст, добре складений і його зачіска завжди ідеальна, проте цього ще недостатньо для того, щоб називати його найкращим, - цитує наставника збірної Росії портал tribalfootball.com. - Його перемога - це перемога гламуру".

Великий голландець вважає, що набагато більш гідною кандидатурою на почесний титул був би капітан "Ліверпуля" Стівен Джеррард.

"Моя думка така: краще Джеррарда в світі немає нікого. Він чудово оснащений як технічно, так і тактично, а ще Стіві - справжній боєць, пронизаний переможним духом і здатний завести партнерів на полі. На мій погляд, у всьому світі більше немає гравця, що поєднує в собі подібні якості".

"Звичайно, я не заперечую того, що португалець - блискучий футболіст, - продовжив Хіддінк. - Проте, в його діях і поведінці дуже багато гламуру і елементів шоу-бізнесу. Подивіться, скажімо, на Ліонеля Мессі з "Барселони": він такий же ефектний і ефективний на полі, проте далеко не так сконцентрований на своїй персоні".

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк назвав Роналду гламурним, а Джеррарда найкращим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути