субота, 04 червня 2011 20:31

Хет-трик Павлюченка приніс збірній Росії перемогу над Вірменією

Хет-трик Павлюченка приніс збірній Росії перемогу над Вірменією

Збірна Росії перемогла команду Вірменії в матчі відбіркового турніру чемпіонату Європи 2012 року. Росіяни виграли з рахунком 3:1, причому всі три м'ячі у ворота суперника забив Роман Павлюченко. Він відзначився на 26-й, 59-й і 73-й хвилинах. Матч пройшов 4 червня в Санкт-Петербурзі.

Рахунок на 25-й хвилині зустрічі відкрив футболіст збірної Вірменії Маркос Піззеллі. Після передачі з флангу він опинився перед воротами росіян і прокинув м'яч повз голкіпера Ігоря Акінфєєва. Захисник Сергій Ігнашевич не влучив по м'ячу, і той опинився у воротах.

Росіяни відразу ж відігралися: після потужного удару Павлюченка вірменський голкіпер Роман Березовський відбив м'яч, але вже з-за лінії воріт.

У другому таймі збірній Росії вдалося здобути перемогу. Спочатку Павлюченко завершив затяжну комбінацію своїх партнерів, а потім реалізував пенальті, призначений за порушення правил проти Юрія Жиркова.

У шести матчах відбіркового турніру Євро-2012 збірна Росії набрала 13 очок. Росіяни вийшли в лідери відбіркової групи B. Конкуренти збірної Росії - Словаччина та Ірландія - набрали по 10 очок в п'яти матчах. Увечері 4 червня Словаччина зіграє на своєму полі з Андоррою, а ірландці на виїзді зустрінуться зі збірною Македонії.

Зараз ви читаєте новину «Хет-трик Павлюченка приніс збірній Росії перемогу над Вірменією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути