четвер, 26 березня 2009 19:56

Хей розповів як він за шість раундів нокаутує Кличка

Хей розповів як він за шість раундів нокаутує Кличка

Колишній чемпіон світу в першій важкій вазі Девід Хей заявив, що бій з чемпіоном світу українцем Володимиром Кличком, який призначений на 20 червня, буде для нього дуже легким.

"Це буде один з найлегших боїв для мене. Смішно думати, що так довго вивчаючи Кличка і готуючись до бою з ним, я не дізнався, як мені побити його. Я знаю його як облупленого. Я збираюся нокаутувати його, і виглядати при цьому просто шикарно. Я не збираюся тримати дистанцію, і дуже здивуюся, якщо бій продовжиться довше за шість раундів.

Це буде один з найлегших боїв для мене

Якщо Кличко не зробив собі операцію і не вставив сталеві пластини в підборіддя - він буде нокаутований. Що робить цей бій ще більш захоплюючим, то це те що я прийшов з першої важкої ваги, і знесу його, чемпіона -  суперважковаговика", - цитує Хея boxingscene.com.

Девід Хей заявив, що він упевнений, що Кличка змусили погодитися на бій з ним, і що українець всіма силами прагне цього бою уникнути. Переговори за контрактом повинні завершитися наступного тижня, і Хей чекає контракту.

"Все було узгоджено, і все що потрібне, це щоб Кличко послав мені контракт, я розписався в нім і відправив йому назад. Але то одна причина затягувала час, то інша. Я сказав, що мені все одно, де буде бій. Я готовий битися навіть в Україні. По тому як йшли переговори, я бачив, що вони прагнуть уникнути цього бою. Кличко заробить на поєдинку зі мною куди більше, ніж хто-небудь інший", - заявив Хей.

За матеріалами livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Хей розповів як він за шість раундів нокаутує Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути