Ексклюзиви
четвер, 18 листопада 2010 14:02

Хей не хоче битися з Чагаєвим

Хей не хоче битися з Чагаєвим

Глава промоутерської компанії Universum Клаус-Петер Коль заявив, що промоутери Хея (Sauerland Events) знову намагаються уникнути бою з Чагаєвим.

Клаус-Петер Коль висловив невдоволення заявою представників Sauerland Events, за словами яких, претенденту на титул WBA у важкій вазі Руслану Чагаєву не дозволять провести бій проти чемпіона британця Девіда Хея через проблеми зі здоров'ям. Нагадаємо, що у Чагаєва діагностовано гепатит B, через який був відмінений його бій з Валуєвим, а потім узбек був позбавлений титулу WBA, яким нині володіє Хей.

"Мене ця заява дуже розлютила. У Sauerland Events знову намагаються уникнути поєдинку з Чагаєвим. Ми не потерпимо цього вдруге. У 2009 році вони сховалися за слабку Фінську асоціацію, яка не дозволила провести матч-реванш між Чагаєвим і Миколою Валуєвим. Для вболівальників це рішення залишилося незрозумілим, адже в 2007 році, коли відбувся їх перший поєдинок, у Руслана були ті ж проблеми", - вважає промоутер.

"Починається нова кампанія проти Руслана, цього я не дозволю. Для мене вона знак того, що Девід Хей і Зауерланд бояться втратити пояс і тим самим може зірватися великий куш за бій з Кличком. Крім того, хто сказав, що бій з Хеєм відбудеться у Великій Британії? Якщо не вийде домовитися щодо гонорару, часу і місця проведення, будуть призначені торги в Панамі, тоді права на проведення поєдинку будуть належати тому, хто їх виграє. У нас є сильні фінансові партнери. Бій міг би відбутися, наприклад, в Росії", - заявив обурений Коль.

"Ми не згодні з твердженням, що Чагаєв хворий. Кращі вірусологи визнали, що він не заразний. Отже заяви Sauerland Events - це знак того, що вони бояться втратити титул", - цитує Коля Fightnews.

Нагадаємо, що минулої суботи, 13 листопада, Девід Хей в бою проти Одлі Харрісона захистив свій титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WBA і тпереь повинен провести обов'язковий захист з переможцем поєдинку Руслан Чагаєв - Тревіс Уокер, який відбудеться в найближчу п'ятницю і який , на думку більшості експертів, не приховує ніякої інтриги.

За матеріалами Аllboxing.ru, Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Хей не хоче битися з Чагаєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути