вівторок, 06 листопада 2007 18:20

Хацкевича в "Динамо" може замінити тренер дубля "Спартака"

Велика вірогідність, що після закінчення сезону в мінському "Динамо", що провалило чемпіонат, відбудеться чергова зміна головного тренера, повідомляє football.ua з посиланням на білоруський "Прессбол".

Серед кандидатів в наступники Олександру Хацкевичу найбільші шанси має 34-річний Мирослав Ромащенко, що очолює дублюючий склад московського "Спартака". І хоча у молодого фахівця, що свого часу виступав за національну збірну Білорусі пліч-о-пліч з Хацкевичем, за відомостями "ПБ", є пропозиції від клубів першої і другої російських ліг, мінський варіант розглядається ним як один з основних.

Схоже, все може вирішитися в кінці нинішнього тижня. Якщо домовленість з керівництвом динамівця буде досягнута, Ромащенко з"явиться в новій для себе команді не один, а зі своїм тренерським штабом, в який, швидше за все, увійдуть його асистент по спартаківському дублю Валерій Кечінов, а також один з тренерів єкатеринбурзького "Уралу" (Росія, Д2) Володимир Блужин.

Зараз ви читаєте новину «Хацкевича в "Динамо" може замінити тренер дубля "Спартака"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути