Ексклюзиви
пʼятниця, 21 вересня 2018 13:39

Хацкевича у відставку, Краснікова звільнити - журналіст жорстко критикує "Динамо"

Хацкевича у відставку, Краснікова звільнити - журналіст жорстко критикує  "Динамо"
Андрій Шахов хоче бачити тренером київського "Динамо" іноземця

Заступник головного редактора журналу "Футбол" Андрій Шахов жорстко розкритикував київське "Динамо". Журналіст не пішов на післяматчеву прес-коференцію Хацкевича.

"Правильно зробив, що не пішов. Порадувати мене могли тільки 2 речі: перше - звільнення Краснікова за провалену селекцію та покупку непотрібних гравців на позиції, де у нас є і свої, і молодь. Друге - відставка Хацкевича.

Але нічого подібного не сталося. Замість цього прочитав про те, що "у діях наших футболістів після 15 або 20 хв. з'явилася розгубленість" (і це вдома проти "Астани") і що "команда керована".

Команда керована, але при цьому "ми стали неправильно грати, зовсім не так, як ми з ними домовлялися на установці. Необхідно було "вище" накривати суперників, але цього не було. А в чому тоді керованість команди, якщо вона грає не так, як домовлялися? Уже в 4 матчі в цьому сезоні "Динамо" наприкінці втрачає перемогу, у тому числі втретє за місяць (Одеса, Запоріжжя, сьогодні)", - пише Шахов у Facebook.

Шахов вважає, що з нинішнім тренером "Динамо" буде деградувати.

Команда керована, але при цьому "ми стали неправильно грати, зовсім не так, як ми з ними домовлялися на установці. Необхідно було "вище" накривати суперників, але цього не було. А в чому тоді керованість команди, якщо вона грає не так, як домовлялися?

"Я не вірю в те, що з цим тренерським штабом "Динамо" досягне успіху, так само як не вірю в те, що за Краснікова буде нормальне кадрове підсилення. Для мене він - чужорідне тіло в клубі, та ще й необґрунтовано розрекламоване, чиї футбольні успіхи в далекому минулому. Після успішних років у "Металісті" були і невдалі. Всі згадують Сосу, Шав'єра, Тайсона, Марлоса. Але були й провали: Дієго Соуза (6.5 млн). Моледо (5 млн), Вілліан (4 млн). Згадайте його дивних новачків у "Дніпрі". Хто з них заграв? Руїс? Андерсон Піко?" - каже журналіст.

"Та ж ситуація зараз. Сідклей - 2 матчі, 155 хв. у чемпіонаті, 0 в єврокубках. Буено - 1 вихід на заміну в чемпіонаті. Че Че - 5 матчів у чемпіонаті і 13 хв. в єврокубках. 3 бразильських новачка сумарно в єврокубках зіграли аж 13 хв.!

Проколи тренерські та селекційні привели до провалену першої частини сезону. Ця команда некерована. Ця команда недисциплінована.

Тому я продовжую наполягати на тому, що цей тренер має піти. Піти зараз, не чекаючи "Десни", "Маріуполя", "Яблонця". Піти повинні й помічники Хацкевича (повторюю те, що написав ще рік тому: "це, на мою думку, найслабший тренерський штаб у новітній історії "Динамо". На превеликий жаль, результати минулого сезону і початок цього мене не переконали в зворотному), і Красніков, як людина, яка провалила селекційну роботу влітку, і ті селекціонери, які за останні роки не запропонували жодного толкового посилення.

У моєму уявленні команду повинен прийняти іноземець - німець (у Німеччині зараз дуже багато молодих талановитих тренерів, і Нагельсманн із Тедески лише вершина айсберга), італієць, іспанець... Це може бути як молодий тренер, який хоче проявити себе, так і тренер, якому необхідно реанімувати свою кар'єру", - сказав Шахов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс має талант: з усіх варіантів обирати найгірший

Київське "Динамо" на останніх секундах втратило перемогу в матчі з "Астаною".

Зараз ви читаєте новину «Хацкевича у відставку, Краснікова звільнити - журналіст жорстко критикує "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути