четвер, 22 лютого 2018 23:37

Хацкевич розповів, чи здатне "Динамо" виграти Лігу Європи

Хацкевич розповів, чи здатне "Динамо" виграти Лігу Європи
Хацкевич: "До нинішнього графіку ми готові". Фото: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував результат поєдинку проти грецького АЕКа в матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи. Гра завершилася внічию 0:0, за сумою двох матчів (1:1 на виїзді) динамівці вийшли до 1/8 фіналу турніру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" відстояло нічию в Греції

"Гра нервів. Боротьба на кожній ділянці поля. В якійсь мірі в АЕКа була перевага в плані володіння м'ячем, але нам розкриватися сенсу не було - хотіли сьогодні зіграти на швидкому переході від оборони до атаки. Моменти були в обох команд, але головне в цій ситуації - це результат, який вивів нас до наступного етапу".

"Сподобався загальний рух всієї команди, її функціональний стан. Не сподобалася якість колективного виходу з оборони - у нас сьогодні були непогані можливості для атак в першому таймі, але вперед бігло лише 2-3 людини, а цієї кількості недостатньо, ми вимагаємо від команди більш чисельного підключення до атак".

"Виграти Лігу Європи? Повторюся, нашим пріоритетом є чемпіонат України. У Лізі Європи ми пройшли далі, отже спершу давайте дізнаємося нашого наступного суперника. За рахунок чого може бути знайдено посилення нашої гри? Повернуться в стрій Піваріч та Мбокані. Усе. В іншому, ви самі бачили, що сьогодні у нас в запасі знаходилися футболісти віком 18-19 років. Ми пройшли до 1/8 фіналу Ліги Європи, будемо чекати на жеребкування, а потім готуватися до наступних матчів.

"До нинішнього графіку ми готові. У чемпіонаті України в нас є варіанти для посилення гри в особі Ротаня, Вербіча. Плюс, сподіваюся, зможемо розраховувати на Піваріча. Отже ротація складу в неділю у нас буде. За рахунок інших футболістів постараємося підсилити нашу гру. А до такого графіку матчів, повторюся, ми готові, отже, думаю, хлопці швидко відновлять свої сили після сьогоднішнього поєдинку", - зазначив тренер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не розумію, як Гармаш та Хачеріді завершили гру" - тренер АЕКа

Суперника в 1/8 фіналу Ліги Європи кияни дізнаються завтра, під час жеребкування в 14.00. Серед потенційних суперників "Динамо" є італійські "Лаціо", "Мілан", іспанський "Атлетіко", португальський "Спортінг", французький "Ліон", німецький "Лейпциг".

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич розповів, чи здатне "Динамо" виграти Лігу Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути