неділя, 17 квітня 2011 15:36

Гвардіола задоволений, Моурінью скаржиться на суддівство

Гвардіола задоволений, Моурінью скаржиться на суддівство

Тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола залишився задоволений нічийним результатом у матчі з мадридським "Реалом", пише іспанська Marca. "Домогтися нічиєї на "Сантьяго Бернабеу" - це дуже хороший результат, тому що "Реал" - чудова команда", - заявив він.

Коментуючи результат зустрічі, Гвардіола зауважив, що до кінця чемпіонату Іспанії залишилося ще шість турів, однак, незважаючи на відрив від "Реала" у вісім очок про чемпіонство каталонського клубу говорити поки рано. Гвардіола також додав, що травма, отримана Пуйолем у другому таймі, виявилася не надто серйозною. Захисник "Барселони" у матчі з мадридцями вийшов на поле вперше за останні три місяці, які він пропустив через травму.

Тренер "Реала" Жозе Моурінью на післяматчевій прес-конференції поскаржився на суддівство. На його думку, арбітр зустрічі, який вилучив захисника його команди за фол в штрафному майданчику на Вільї, повинен був проявити послідовність і показати Алвесу другу жовту картку в епізоді, за який був призначений пенальті у ворота "Барселони".

"Я втомився грати проти "Барселони" вдесятьох. Сподіваюся, коли-небудь я зможу зіграти повним складом проти десятьох гравців цього клубу", - поскаржився португалець. У першому "Ель Класіко" цього сезону, що закінчився з рахунком 5:0 на користь "Барселони", також був вилучений гравець "Реала".

Матч двох найсильніших клубів Іспанії відбувся 16 квітня і закінчився з рахунком 1:1. Обидва голи забито з пенальті лідерами кожної з команд - Ліонелем Мессі (53 хвилина) і Кріштіану Роналду (82 хвилина). Майже половину зустрічі "Реал" провів у меншості: за фол на Вільї на початку другого тайму був вилучений Рауль Альбіоль.

У найближчі дні "Барселоні" і "Реалу" доведеться провести ще три матчі між собою: 20 квітня вони зустрінуться у фіналі Кубка Іспанії, 27 квітня і 3 травня - в півфіналі Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола задоволений, Моурінью скаржиться на суддівство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути