пʼятниця, 05 червня 2009 16:27

Гвардіола відхилив прибуткову пропозицію "Барселони"

Гвардіола відхилив прибуткову пропозицію "Барселони"

Не виключено, що Хосеп Гвардіола, який виграв з "Барселоною" три трофеї в сезоні залишиться на "Камп Ноу" після закінчення наступного сезону. Але Гвардіола чинитиме опір всім спробам прив"язати його до "Барселони" довгостроковим контрактом.

Президент клубу Жоан Лапорта підтвердив, що тренер і весь його штаб отримають нові пропозиції після безпрецедентного сезону, в якому "Барса" виграла чемпіонат Іспанії, Кубок Короля і Лігу чемпіонів.

Гвардіола ж наполягає, що він поки задоволений своїм контрактом, підписаним до 2010 року. Саме через рік він буде готовий обговорювати доцільність свого перебування на "Камп Ноу" надалі.

"Ми запропонували Гвардіолі і всьому тренерському штабу продовжити контракти ще на рік, - заявив Лапорта. Не дивлячись на дуже вигідну і прибуткову пропозицію, Гвардіола хоче зберегти незалежність від клубного керівництва. Вибори президента в "Барсі" пройдуть наступного літа, і Пеп чудово розуміє, що може не вписатися в плани нового керівництва. Аналогічно, якщо Гвардіолі не сподобаються нові президентські плани, він може залишити клуб без яких-небудь ускладнень.

Не виключено також, що Пеп просто набиває собі ціну. Після тріумфу в нинішньому сезоні ціна на його послуги зросла до небес. Так, "Барса" запропонувала йому вигідніші умови, але завжди знайдуться клуби, типу "Челсі" або "Манчестер Сіті", готові озолотити будь-якого успішного тренера з ім"ям.

За матеріалами Террикон, Goal.com.

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола відхилив прибуткову пропозицію "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути