Ексклюзиви
вівторок, 02 жовтня 2007 09:38

Гру Шевченка розкритикували авторитетні англійські видання

Англійська преса піддала різкій критиці гру Андрія Шевченка в поєдинку "Челсі" проти "Фулхема", який закінчився з рахунком 0:0. Так  "The Sunday Times" (недільний додаток "The Times") "нагородила" українця "четвіркою" - найнижчою оцінкою серед всіх учасників матчу, повідомляє www.sport.com.ua.

- Шевченко провів на полі 54 неефективних хвилини і був замінений на Клаудіо Пісарро. Грант використовував схему, яку так жадає побачити Абрамович, - 4-2-3-1, в якій українець грав одного з трьох атакуючих півзахисників. Раніше цю роль виконував Ейдур Гудьйонсен. Він же міг бути задіяний на даній позиції і зараз.

На той час, як фанати перший раз затягнули "Жозе Моурінью", Шевченко жахливо промахнувся в 16-ти метрів, і зіпсував два штрафних з багатообіцяючих позицій, зарядивши м"ячем в стінку. Потім послідували перші ознаки незадоволеністі уболівальників "Челсі", помноженої на знущальний сміх фанів "Фулхема", коли "Містер 30 мільйонів фунтів" слабо пробив по центру в Келлера метрів з 20-ти, - пишеться на сторінках "The Sunday Times".

Не кращими словами була охарактеризована гра Андрія і з боку недільного додатку "The Guardian" - "The Observer".

На думку журналістів цього видання, коли міняли Шевченка на Пісарро і уболівальники "Челсі" почали "незадоволено шипіти", причиною такої поведінки був зовсім не факт заміни українця, а якість його гри. 
Зараз ви читаєте новину «Гру Шевченка розкритикували авторитетні англійські видання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути