Ексклюзиви
вівторок, 23 листопада 2010 11:37

Григоришин програв справу "Динамо" в Британському суді

Григоришин програв справу "Динамо" в Британському суді

Верховний суд Об'єднаного Королівства відмовив компанії Костянтина Григоришина "Pacific Internationaj Sports Clubs Limited" в дозволі на оскарження рішення Апеляційного суду в Лондоні. Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Раніше Вищий Суд Справедливості у Лондоні припинив розгляд позову компанії "Pacific" до Ігоря Суркіса та інших акціонерів ФК "Динамо" (Київ) і скасував свій наказ про вручення позовів компаніям-відповідачам.

Цим самим рішенням компанію "Pacific" зобов'язали відшкодувати відповідачам 80% витрат, пов'язаних з розглядом цієї справи. У рішенні апеляційного суду в Лондоні зазначено, що суддя першої інстанції правильно проаналізував і оцінив обставини та матеріали справи, і прийшов до вірного рішення.

Нагадаємо, кілька років тому Григоришин був власником 18% акцій "Динамо" (Київ) через компанію "Pacific International Sport Clubs Limited", яка зареєстрована на Британських Віргінських островах. Брати Суркіси нібито зменшили його частину до 0,1% шляхом додаткової емісії, використовуючи мережу компаній, які перебували в британській юрисдикції.

У квітні 2008 року Григоришин програв справу у Верховному суді України.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Григоришин програв справу "Динамо" в Британському суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути