четвер, 14 серпня 2008 14:00

Греко-римська боротьба: Хуштов приносить Росії третє "золото"

Російський борець греко-римского стилю Асланбек Хуштов, який виступає у ваговій категорії до 96 кілограмів, завоював золоту нагороду Олімпіади-2008. У фіналі росіянин переміг німця Мірко Енгліха. Бронзові медалі виграли американець Адам Уілер і Ассет Мамбетов з Казахстану.

У фінальному поєдинку Хуштов здобув перемогу в двох періодах. Перший відрізок поєдинку завершився з рахунком 6:0, а другий - з рахунком 3:0. Це золото стало для збірної Росії третім на Олімпіаді в Пекіні, причому всі три нагороди вищої проби завоювали борці. 12 серпня перемоги здобули Назір Манкієв (вага до 55 кілограмів) і Іслам-Бека Альбієв (до 60 кілограмів)

Пізніше 14 серпня на олімпійському турнірі з греко-римської боротьби буде розіграно комплект медалей в категорії до 120 кілограмів. У фіналі зустрінуться росіянин Хасан Бароєв і кубинець Міхаін Лопес. Раніше у вазі до 84 кілограмів золото завоював італієць Андреа Мангуцці.

Lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Греко-римська боротьба: Хуштов приносить Росії третє "золото"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути