Ексклюзиви
пʼятниця, 22 серпня 2008 20:21

Гравець "Манчестер Юнайтед" мігрував до "Арсеналу"

Захисник "Манчестер Юнайтед" Мікаель Сильвестр перейшов до "Арсеналу", повідомляє SkySports. Гравець збірної Франції, що пропустив велику частину минулого сезону через травми, підписав з лондонським клубом контракт на два роки. У складі "Арсеналу" Сильвестр виступатиме під 18-м номером.

Футболіст розраховує, що перехід до одного з головних конкурентів "МЮ" допоможе йому знайти новий стимул у професійній кар"єрі. Наставник лондонської команди Арсен Венгер вважає, що француз зробить його команду ще сильніше. Як відзначає SkySports, на лівому фланзі оборони "Арсеналу" Сильвестру доведеться боротися за місце в складі зі своїм співвітчизником Гаелем Кліши.

До футболіста виявляли цікавість італійська "Рома", французький "Бордо", а також ряд англійських команд, включаючи "Манчестер Сіті" і "Сандерленд".

31-річний Сильвестр Мікаель перейшов до "Манчестера Юнайтед" у 1999 році. У складі "МЮ" він провів 249 матчів і забив шість голів. Разом з командою він п"ять разів вигравав чемпіонат Англії, а в 2008 році став переможцем Ліги чемпіонів. За збірну Франції Сильвестр зіграв 40 матчів і забив два голи.

"Лента.ru"

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Манчестер Юнайтед" мігрував до "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути