пʼятниця, 18 червня 2010 09:50

Гравець "Динамо" відкрив свою футбольну школу

Гравець "Динамо" відкрив свою футбольну школу

Законну відпустку тривалістю у місяць захисник "Динамо" Данило Сілва провів у Бразилії. Однак лежати на пляжі або насолоджуватися запальною самбою у динамівця часу не було.

Перебування в рідній країні Сілва присвятив реалізації свого давнього бажання - відкрити футбольну школу, відірвавши дітей від пороків вулиць неблагополучних районів мегаполіса Сан-Паулу.

"Ідею відкрити заклад, куди діти будуть йти зі школи після закінчення уроків, мені підказав батько, - розповів Данило. - У травні почала працювати перша частина футбольної академії, зараз у ній займаються кілька десятків хлопців.

Тренує їх хороший фахівець, який найкращим з учнів допоможе перейти в школи професійних футбольних клубів Бразилії. У нас є хороше поле, при необхідності буде ще одне. Хочу надалі підтримувати і розвивати проект.

Щоб до кінця року в академії вчилися грати у футбол не менше ста дітей, при ній працювала кухня, надавалися інші послуги. Причому для юних футболістів все це буде повністю безкоштовно."

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Динамо" відкрив свою футбольну школу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути