Ексклюзиви
четвер, 14 серпня 2008 13:03

Гравців вінницької "Ниви" побили футбольні хулігани

Після матчу другої ліги між "Россю" і вінницькою "Нивою", в якому гості святкували перемогу з рахунком 2:1, трапився неприємний інцидент.

Після закінчення драматичного поєдинку вінницька команда сіла в автобус (за винятком тренерського складу, який залишився подивитися гру майбутніх суперників, - ЦСКА і тернопільської "Ниви"). В автобусі разом з футболістами перебували також кілька чоловік групи підтримки, які приїхали в Бородянку підтримати вінницьку "Ниву".

Автобус від"їхав від стадіону буквально на півкілометра і зупинився біля кафе, щоб футболісти могли вийти купити сік і мінералку на дорогу. Відразу ж після того, як гравці залишили кафе, вони були атаковані хуліганами. Підсумком нерівної сутички стали гематоми у Дениса Рябцева, два зламані пальці Андрія Веретинського і струс мозку у Сергія Живого. Натовп, який оточив автобус, кількістю не то 55, не то 70 чоловік (дані відрізняються), що представляють фан-угруповання ЦСКА і тернопільської "Ниви", буквально лягав під колеса, вимагаючи видати ультрас вінничан і не випускаючи гравців вінницької команди на підмогу своїм товаришам. В цей же час було розбито два вікна автобуса.

Керівництво команди і самі гравці не стали писати заяву в правоохоронні органи і звертатися у футбольні інстанції. Керівництво "Ниви" відшкодувало господареві орендованого автобуса збитки у розмірі 20 тисяч гривень, повідомляє Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Гравців вінницької "Ниви" побили футбольні хулігани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути