вівторок, 18 листопада 2008 14:45

Гравці "Шахтаря" прокоментували результат жеребкування Кубка України

Гравці "Шахтаря" прокоментували результат жеребкування 1/2 фіналу розіграшу Кубка України.

Євген Селезньов:

- Євген, перш за все, поділися думкою про сьогоднішнє жеребкування півфіналу.

- Жеребкування як жеребкування. Дісталося "Динамо" - значить, з ними гратимемо. Випади нам "Ворскла" або "Металіст", довелося б битися з ними - нічого страшного в цьому не бачу. Зрозуміло, на "Динамо" у нас особлива мотивація. Думав, зустрінемося з ними у фіналі, але тепер доведеться раніше. Мені гра "Шахтаря" завжди подобалася більше, ніж "Динамо". "Гірники" можуть займати в турнірній таблиці місце нижче за киян, але манера гри і рівень підготовки нашої команди, здається, завжди були і залишаються кращими.

- Перейдемо до міжнародних футбольних подій. Завтра національна збірна України зіграє товариський матч з норвежцями. Те, що ця зустріч не ставить турнірних цілей, не зменшує її значення?

- У розпорядження збірної я завжди приїжджаю у відмінному настрої і з бажанням грати на межі своїх можливостей, особливо після недавньої перемоги над "Динамо". Захищати честь національної збірної завжди приємно і почесно. На кожну гру, будь то контрольний або офіційний матч, футболіст повинен виходити з наміром продемонструвати максимум своїх здібностей.

Андрій П"ятов:

- Андрій, завтра збірній України належить грати на недавно відбудованому стадіоні.

- Так, цікаво буде. Я багато про нього чув, зокрема, що на нім відмінна акустика. А ось про якісь особливості газону або чогось подібного не знаю. Думаю, в Дніпропетровську на матчі з Норвегією буде повний стадіон. Як правило, якщо ігри збірної проходять не в Києві, то трибуни забиті повністю.

- Напевно, вже встигли вивчити суперника?

- Сьогодні нас це чекає. Але можу сказати, що норвезька збірна - команда досить жорстка, така, що демонструє силовий, атлетичний футбол. У їхній манері гри є багато що від англійського футболу, тому матч буде цікавим.

- Сьогодні відбулося жеребкування 1/2 фіналу розіграшу Кубка України. З її результатами вже знайомий?

- Ні, ще не встиг, і хто нам попався?

- Київське "Динамо".

- Чесно кажучи, я так і знав, що нам кияни попадуться. Напередодні з хлопцями про це розмовляли, і я ділився своїм передчуттям з цього приводу. Вважаю, що результат відмінний. По-перше, у інших команд з"являється шанс битися за трофей, по-друге, мені завжди цікаво грати проти "Динамо". До речі, матч буде в Донецьку або в Києві?

- У Донецьку.

- Здорово, наші уболівальники будуть з нами.

В"ячеслав Шевчук:

- В"ячеслав, розкажи, як йде підготовка збірної до завтрашньої гри.

- У звичайному режимі. Тренери викликали на збори достатньо нових гравців. Все-таки матч товариський і можна проглянути нових виконавців.

- У грі з Норвегією необхідний переможний результат?

- Насамперед стоїть завдання показати якісний футбол, награти нові зв"язки. Результат особливого значення не має, все-таки гра товариська.

- Що можеш сказати про результати жеребкування півфіналу Кубка України?

- "Динамо" - серйозний суперник. Але незалежно від того, хто нам попався в півфіналі, "Шахтар" гратиме тільки на перемогу.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Шахтаря" прокоментували результат жеребкування Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути