четвер, 05 квітня 2007 18:54

Гравці "Реала" підтримали Рауля

Автор: Getty Images
 

Гравці мадридського "Реала" підтримали капітана команди Рауля, 29 років, і попросили його залишитися в колективі, інформує football.ua.

Останнім часом наполегливо ходили чутки про те, що Рауль може покинути "Реал" і перейти в інший клуб.

Відносини Рауля з президентом команди Рамоном Кальдероном погіршились після того, як капітан команди публічно розкритикував президента за те, що він дає несприятливі коментарі грі команди.

Іспанське видання "Marca" зробило ряд інтерв"ю з гравцями "Реала", які в один голос підтримали Рауля і попросили його залишитися.

- Сьомий номер мадридського "Реала" - це Рауль. Він - відмінна людина і футболіст, і я люблю його за те, що він не перестає прогресувати, - заявив Фабіо Каннаваро.

- Рауль - це та людина, яка вписала одні з найважливіших сторінок в історію "Реала". Він унікальний футболіст, і особисто мені було б дивно бачити його у футболці якого-небудь іншого клубу, - сказав Роберто Карлос.

Рауль дебютував за клуб у віці сімнадцяти років, і на даний момент провів у складі "Вершкових" більше 400 матчів. Рауль двічі ставав кращим бомбардиром чемпіонату Іспанії і провів 102 поєдинки за національну збірну своєї країни.

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Реала" підтримали Рауля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути