субота, 19 квітня 2008 15:12

Гравці "Леванте" готові оголосити страйк

Капітан "Леванте" Мануель Рубіалес нагадав іспанській футбольній громадськості, що обіцяний страйк не є порожньою погрозою.

Напередодні гравці "Леванте" погрожували не вийти на поле в наступні вихідні, якщо не буде вирішене питання про виконання перед ними клубом грошових зобов"язань. На заяву керівництва команди, що страйк є недоречним вчинком з боку футболістів, Рубіалес заявив: "Ми вважаємо, що по справжньому недоречним є те, що наші контракти не були виконані. Протягом двох сезонів ми отримали тільки 20-25% того, що нам належить".

Проте він зазначив, що в результаті переговорів може з"явитися варіант, що влаштовує обидві сторони: "Страйк може бути скасований достатньо швидко. Ми відкриті для переговорів і це допоможе знайти вирішення проблеми. Але ми зараз не блефуємо і готові до будь-яких наслідків".

Якщо "Леванте" не зможе вирішити проблему страйку, це може призвести не тільки до виключення команди з чемпіонату, але і внести зміни в турнірну таблицю. Так, "Реал" ще ближче наблизиться до чемпіонського титулу, у "Расинга" збільшаться шанси на потрапляння в Лігу чемпіонів, а "Вальядолід" опуститься в зону вильоту.

Газета.Ru
Зараз ви читаєте новину «Гравці "Леванте" готові оголосити страйк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути