середа, 27 квітня 2011 08:59

Гра голкіпера "Шальке" вразила Алекса Фергюсона

Гра голкіпера "Шальке" вразила Алекса Фергюсона

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон оцінив результат першого матчу 1 / 2 фіналу Ліги чемпіонів проти "Шальке" (2:0).

"Це була гра вищого розряду. Обидві команди діяли чудово. Вдячний своїм футболістам за віру в себе. Ми показали відмінну концентрацію, інтенсивність гри і швидкість передач. У перерві я був трохи розчарований тим, що свій момент не зміг реалізувати Райан Гіггз, але гол, забитий з офсайду Чічаріто, показав нам, що ми можемо пробити цього голкіпера.

У другому таймі відзначилися Гіггз і Руні, і це стало чудовим підсумком зустрічі. Нойер був чудовим. За весь мій час біля керма "МЮ", ймовірно, це була найкраща гра воротаря проти нас. Сьогодні ввечері я побачив у воротах "Шальке" дуже хорошого футболіста.

Якщо ми вдало зіграємо в дуже важливому для нас матчі з "Арсеналом" в неділю, то я можу зробити 2-3 зміни у складі на матч-відповідь, так як після цього нас чекає зустріч з "Челсі". Ці 7-8 днів мають вирішальне значення для "МЮ", але наші футболісти насолоджуються цим відрізком. Ми виходимо на пік форми", - цитує тренера офіційний сайт УЄФА.

Матч-відповідь "Шальке" з "Манчестером" відбудеться 4 травня в Англії. В іншому півфіналі Ліги чемпіонів грають мадридський "Реал" і "Барселона". Ці команди проведуть перший матч 27 квітня в Мадриді.

Зараз ви читаєте новину «Гра голкіпера "Шальке" вразила Алекса Фергюсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути