вівторок, 26 квітня 2011 16:43

"Шальке" висміяв фанатів "МЮ" у програмці до матчу

"Шальке" висміяв фанатів "МЮ" у програмці до матчу

Німецький футбольний клуб "Шальке" висміяв уболівальників англійського "Манчестер Юнайтед" у програмці, випущеній перед матчем цих команд у півфіналі Ліги чемпіонів.

Сатиричний матеріал про Англію і фанатів "МЮ" підписано ім'ям Ервіна Козловскі - талісмана команди. Про це пише британське видання The Daily Telegraph.

У програмці пишуть, що типового фаната "Манчестер Юнайтед" звуть Пол, довжина його волосся не перевищує двох міліметрів, у правій кишені він носить дротики для дартсу, а в лівій - фотографію бульдога. Манчестерські дівчата, за словами автора матеріалу, носять ім'я Саманта.

У програмці "Шальке" також жартують, що чоловіки і жінки живуть окремо: чоловіки - у Манчестері, а жінки - у Вуменчестері (гра слів: Men live in Manchester, women in Womanchester). "Ще є просто Честер, він зроблений з сиру", - йдеться в програмці (автор обігрує назву міста та однойменний сорт сиру).

Німці також висміюють погані результати англійських клубів і збірної Англії в серіях післяматчевих пенальті: "Англія - батьківщина футболу. Але вони досі не навчилися бити пенальті". Крім того, в програмці жартують з приводу англійського способу життя і гастрономічних вподобань місцевих жителів.

Перший матч "Шальке" з "Манчестер Юнайтед" відбудеться 26 квітня і розпочнеться о 21:45 за київським часом. Матч-відповідь відбудеться 4 травня. В іншому півфіналі Ліги чемпіонів зустрінуться мадридський "Реал" і "Барселона".

Зараз ви читаєте новину «"Шальке" висміяв фанатів "МЮ" у програмці до матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути