Ексклюзиви
пʼятниця, 13 грудня 2013 16:44

Говоров завоював бронзу чемпіонату Європи

Говоров завоював бронзу чемпіонату Європи
Андрій Говоров двічі встановив рекорд України ФОТО: sportonline.ua

12 грудня у Хернінгу (Данія) стартував чемпіонат Європи з плавання на короткій воді. У цьогорічних змаганнях у Данії бере участь рекордна кількість спортсменів - 673 плавці з 42 країн.

Україну представляє команда з 16 спортсменів: Дарина Зевіна, Сергій Фролов, Андрій Говоров, Андрій Коваленко, Ганна Дзеркаль, Ігор Борисик, Альона Кисельова, Любов Король, Максим Шемберев, Любомир Лемешко, Марія Лівер, Анастасія Малявіна, Ольга Товстоган, Ганна Стеценко, Ірина Главник та Катерина Львова.

Андрій Говоров завоював бронзу і встановив два рекорди України, повідомляє Федерація плавання України.

Говоров фінішував третім на дистанції 50 м вільним стилем з результатом 21.17 секунди і оновив свій же рекорд України, який встановив вранці у попередньому запливі (21.22).

"Андрій Говоров успішно виступив на чемпіонаті світу у Барселоні. Сьогодні він також продемонстрував хороший результат, - сказав головний тренер збірної команди України з плавання та голова тренерської ради Федерації плавання України Андрій Сердінов. - Однак змагання в Данії для цього спортсмена - підготовчий етап. Зараз пріоритетним для Говорова є чемпіонат Європи в Берліні в 2014 році".

Першим фінішував бронзовий призер Олімпійських ігор росіянин Володимир Морозов (20.77), другий - італієць Марко Орсі (21.00).

Зараз ви читаєте новину «Говоров завоював бронзу чемпіонату Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути