понеділок, 05 листопада 2012 13:11

"Говерла" погрожує не вийти на матч з "Ворсклою" і знятися з ЧУ

"Говерла" погрожує не вийти на матч з "Ворсклою" і знятися з ЧУ
Олександр Шуфрич незадоволений суддівством вже в 6 матчах. Фото: zakarpattya.net.ua

Ужгородська "Говерла" загрожує не вийти на найближчий матч чемпіонату України проти "Ворскли", а в подальшому може взагалі відмовитися від участі в турнірі. Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на офіційний лист клубу, адресований главі ФФУ Анатолію Конькову, президенту Прем'єр-ліги Віталію Данилову, куратору суддівського комітету ФФУ П'єрлуїджі Колліні, президенту "Ворскли" Костянтину Жеваго і директору телеканалу "Футбол" Олександру Денисову.

Приводом для таких кардинальних заходів стали регулярні помилки арбітрів у матчах "Говерли", які, на думку керівників клубу, носять навмисний характер. У вчорашньому матчі проти "Волині" арбітр призначив пенальті у ворота "Говерли" за те, що гравець ужгородців зіграв головою у своєму штрафному. На думку арбітра, футболіст зупиняв м'яч рукою.

На даний момент "Говерла" має претензії до роботи бригад арбітрів в наступних матчах:

1. Чорноморець - Говерла 3:2

2. Говерла - Зоря 0:1

3. Іллічівець - Говерла 2:0

4. Говерла - Таврія 2:1

5. Металург З. - Говерла 1:1

6. Волинь - Говерла 2:1

"Говерла" вимагає надати інформацію щодо оцінок і висновків інспекторів даних матчів щодо дій бригад арбітрів та надати інформацію про санкції відносно арбітрів вищеперелічених матчів, і пояснення - чому більшість з них вже в наступних турах продовжували працювати.

"У разі невиконання даних вимог і ігнорування нашого листа ми попереджаємо керівництво ФФУ і ПЛ, телеканал" Футбол ", а також керівництво команди "Ворскла", що ми відмовляємося проводити домашній матч проти полтавської "Ворскли", який має відбутися вже в цю п'ятницю. У разі подальшого ігнорування наших вимог і відсутності гарантій об'єктивного і кваліфікованого арбітражу в наступних матчах чемпіонату - нами буде ухвалено принципове рішення про зняття команди з чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги", - сказано в заяві клубу.

/media/video/465303/1_465303.flv

Зараз ви читаєте новину «"Говерла" погрожує не вийти на матч з "Ворсклою" і знятися з ЧУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути