четвер, 02 липня 2009 12:19

Готувати Повєткіна до бою з Кличком буде колишній тренер Тайсона

Готувати Повєткіна до бою з Кличком буде колишній тренер Тайсона

Відомий американський тренер і телекоментатор Теді Атлас нещодавно прилетів до Росії для того, щоб протягом півтора тижнів попрацювати з обов"язковим претендентом на чемпіонський титул в суперважкій вазі Олександром Повєткіним в підмосковному Чехові.

За словами Атласа, який раніше тренував відомих суперважковаговиків Майка Тайсона, Шеннона Брігса, Майкла Гранта і Майкла Мурера, він хоче оцінити можливості російського боксера і визначити, чи зможуть вони зрозуміти один одного.

"Представники Повєткіна зв"язалися зі мною кілька тижнів тому з метою з"ясувати, чи зможу я приїхати до Москви і попрацювати з ним, - заявив Атлас. - Щоб попрацювати з ним, потренувати його протягом двох тижнів. Це якийсь ознайомчий період, необхідний для того, щоб зрозуміти, чи зможемо ми співпрацювати, подивитися, чи здатен він вчитися і чи зможе засвоїти ті речі, які, на мій погляд, він повинен засвоїти - для того, щоб поліпшити свій боксерський інтелект, так би мовити".

Зараз Олександр Повєткін тренується на підмосковній базі в Чехові та проводить по два тренування на день, крім того декілька годин додатково присвячені вивченню поєдинків чемпіона IBF і WBO в суперважкій вазі Володимира Кличко, з яким Олександру доведеться зустрітися восени цього року.

Відзначимо, що американський фахівець відомий своїм суворим характером і готовністю розірвати відносини з боксером, якщо той не виконує його рекомендації.

За матеріалами SovSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Готувати Повєткіна до бою з Кличком буде колишній тренер Тайсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути